Naast het snoekvissen kunt u er ook voor kiezen om op forel en baars te gaan vissen vanuit de visboot hetgeen een zeer leuke afwisseling kan zijn als de snoeken even niet willen.

FOREL
De wilde bruine forel wordt regelmatig slepend gevangen op Lough Derg tijdens het vissen op snoek met kunstaas. Vaak worden er zeer grote exemplaren gevangen wat uiteraard een bijzondere mooie bijvangst is.

Wilt u echter gericht op de forel vissen wat vaak mooie aantallen opleverd dan kunt u er voor kiezen om dit met speciaal forel kunstaas slepend te doen. Of met de vlieghengel deze proberen te vangen wat zeker in mei erg spectaculair is als de“ Mayfly“ uit is en je overal de forellen ziet stijgen om deze naar binnen te zuigen.

BAARS
Ook kunt u er voor kiezen om gericht op baars te gaan vissen en kunt U grote aantallen verwachten. Dat bleek wel weer tijdens een vertikaal sessie en vingen we er ruim 50 stuks met een gemiddelde maat van 20 cm.

Zo ook toen gasten van ons op pad gingen met een dropshot system, ik vaarde langs en ze konden mij melden dat ze al tegen de 100 baarzen aan zaten, en dat is uitmuntend te noemen.

U kunt er voor kiezen om deze slepend te vangen met klein kunstaas met de kans ook nog een forel aan de haak te slaan maar verticalen en dropshotten lijkt het dan toch te winnen wat de baars aangaat.

In onze Lures & Tackle shop vind u alle benodigheden om de Predator als Snoek, forel en baars te vangen.

 

 

WITVISSEN
Jaarlijks zien wij telkens vaker witvissers terug komen en niet geheel zonder reden! Naast de prachtige ruisvoorns en brasems worden er ook mooie zeelten gevangen in leuke aantallen op de prachtigste visplekken.

Dit vindt het meeste plaats op de kleinere meren, de East Clare lakes, waar ik u elke dag op een andere mooi meertje afzet. Vaak wordt er op de laatste dag gevist op uw favoriete plek van de afgelopen dagen.

Ook een dagje op Lough Derg vissen is mogelijk en brengen wij u met een boot naar een visplek die al voor gevoerd is.

U kunt alle benodigheden zoals grondvoer maden etc. kopen bij een collega hengelsportzaak die zelf een zeer ervaren witvisser is.

Daar dit laatste kantvisserij betreft zijn er wat meer spullen nodig dan voor het vissen vanuit een visboot maar dat is geen enkel probleem, wij hebben voor het zwaarste materiaal gezorgd om zo gewicht in het vliegtuig uit te sparen.

Wij hebben voor u klaar liggen:

  • Comfortabele visstoelen
  • Paraplu’s
  • Voer en mixemmers
  • Schepnet
  • Bewaarnet

Verder neemt u zelf de hengels en ander gerei mee met bv. kleine aasbakjes voor maden en simpele hengelsteunen en verder alles wat u graag gebruikt.