Naast het snoekvissen op Lough Derg met zijn schitterende omgeving wat op zich al een groot avontuur is en waar u zeer sterke snoeken kunt verwachten met een enorme vechtlust kunt u er ook voor kiezen om eens een dagje of meerdere op een andere meer te vissen.

De zogenaamde East Clare Lakes. Deze staan bekend om meer aantallen snoek en ook zeker de metersnoek. Wij zetten u dan af bij een meertje naar keuze met een visboot. De rit alleen al door het mooie landschap is de moeite al waard en kan tussen een half en een uur duren. Uiteraard zijn hier wat extra kosten aan verbonden.

In Ierland kennen we geen gesloten seizoen voor het vissen op snoek, vandaar dat we ook het hele jaar deze diensten aan kunnen bieden. Kijk op de Visboot Arrangementen naar de goedkope prijzen en maak uw keuze en reservering op tijd.

Voor deze visserij heb ik uitsluitend aluminium boten van het merk Alumacraft namelijk de V16, een grote veilige boot met hoge boorden voorzien van een 15 pk Yamaha buitenboordmotor. Ze zijn breder en stabieler dan bv. een lakeboat en u hoeft dus niet te kiezen uit diversen types boten. De hoge boorden zorgen dat de soms hoge golven u veilig over het water transporteren. Verder zijn het de snelste huurboten die beschikbaar zijn op Lough Derg wat zeer belangrijk is op zo’n groot meer als Lough Derg!

Elke boot is standaard voorzien van een accu om de Lowrance Fish finder aan te sluiten die u mee krijgt. Die tevens ook de diepte aangeeft om zo de juiste diepte aan te houden ivm. de vele rotsen net onder het wateroppervlak.

Fish-On kunststof draaistoelen om comfortabel te kunnen zitten en tevens 2 hengelsteunen op de hoge boorden, voor elke visser eentje zodat er in combinatie met de handhengel er met 4 hengels tegelijk slepend op snoek gevist kan worden.
Ook kunt u een driftzak mee krijgen als er net iets te veel wind staat en de boot af remt voor een mooie drift. Simpel te monteren in het midden van de boot en deze zal u behoorlijk afremmen zodat er geconcentreerd gegooid kan worden met het kunstaas.

Verder krijgt elke visser een automatisch opblaasbaar reddingsvest mee, deze zijn comfortabeler dan die grote oranje ouderwetse zwemvesten waar je je amper in kunt bewegen.

Elke nieuwe visdag krijgt u een volle benzinetank mee die al bij de prijs is inbegrepen, dus achteraf geen bij betalingen.

Tevens ontvangt U op elke visdag een lunchpakket bestaande uit heerlijke belegde broodjes, fruit, snoep en een thermosfles koffie/thee.
Extra optie voor na het vissen, U kunt een heerlijk 3-gangen keuze menu in een restaurant bijboeken voor maar 20 Euro.