Avontuurlijk vissen op de kleinere meren hier in de buurt, de zogenaamde East Clare Lakes.

Vele gasten, waaronder Gert-Jan Brinkman en Huib Hovestad, zijn inmiddels geweest om met de bellyboot achter de snoeken aan te gaan. Gert-Jan Brinkman schreef tijdens zijn verblijf iedere avond een verslag voor Roofvisnet.

Daar dit een nieuw onderdeel van fisHerman was in 2009 en er veel gepioneerd moest worden kan ik nu met een gerust hart zeggen dat als u een bellyboat arrangement boekt dat er een heel mooi avontuur op u ligt te wachten, zelfs ik ben er nog stil van en dat is bijna onmogelijk volgens een hoop van mijn gasten!!

Ook Volkmar Strikkers is geweest samen met de BBBB Bekende BellyBotende Belg oftewel Koen vandeCaunter.

De Bellyboot Arrangementen starten vanaf begin April en eindigen eind November. In deze periode is de natuur op zijn mooist en ligt de watertemperatuur vrij hoog en dus niet te koud en is goed vol te houden gedurende deze hele periode

Lees en bekijk het onderdeel East Clare Lakes op deze site want daar zullen we het meest gaan vissen.

Wij rijden met de jeep van meer naar meer en dat op zich is al een avontuur maar eenmaal in de bellyboat ziet u de natuur zoals je hem nergens anders zult aantreffen, de stilte en de omgeving zullen uw adem doen stokken.

Verder heeft u wel een beetje ervaring nodig om met een bellyboot uit de voeten te kunnen, zeker sturen en draaien is in het begin lastig.

Voor het Bellyboot vissen hebben we deze HI&DRY modellen aangeschaft, uiteraard verzorgen wij ook de flippers.

Wel zelf een waadbroek meebrengen.