Voor een visvakantie in Ierland bij fisHerman in County Clare zijn Lough Derg, East Clare Lakes en de Shannon rivier een geweldige uitdaging.

De Ierse gezelligheid en rustige leefwijze vindt u terug in het historische dorpje Killaloe gelegen aan de rivier de Shannon waar u verblijft in mijn eigen Bed&Breakfast.

Zoals de naam van mijn Bed and Breakfast reeds doet vermoeden ben ik “Herman” een zeer enthousiaste sportvisser en zal er alles aan doen om u vis te laten vangen. Ik woon hier nu 15 jaar en daarvoor was ik al geregeld in dit mooie land te vinden voor vakanties.

Een visvakantie in Ierland is een mooi avontuur en er zijn voldoende mogelijkheden. U kunt kiezen uit de volgende opties, visboot, bellyboat of gewoon vanaf de kant vissen op witvis. Uiteraard brengen wij u naar de beste en mooiste visplekken.

FisHerman heeft ook een Lures & Tackleshop waar u alle benodigheden kunnen vinden om een mooie vis aan de haak te slaan

Killaloe is een zeer aangename bestemming voor een korte of langere vakantie. In de prachtige omgeving kunt u wandelend in alle rust genieten van het Ierse landschap waar de tijd eeuwenlang lijkt te hebben stilgestaan.

 

Wandelvakanties kunt u uiteraard ook bij ons boeken. We gaan eerst op pad met mijn jeep en eenmaal aangekomen loop ik als gids met u mee op de mooiste routes.

Andere activiteiten zijn om een dag of meerdere dagen kleiduiven gaan schieten in het prachtige Ierse landschap, een erg leuke combinatie. Ervaring is niet nodig u krijgt een perfecte begeleiding.

Maar wat dacht u er van om zelf uw eigen activiteiten samen te stellen uit vissen, wandelen, kleiduiven schieten of gewoon een dagje even lekker niets doen! Wij maken graag een pakket voor u op maat, geef uw wensen door en wij zorgen voor de rest.

Reserveren via contact wordt sterk aanbevolen daar wij maar kleinschalig werken.

Met vriendelijke groet,

Herman Molenaar t/a fisHerman