De East Clare Lakes, een veertigtal meertjes van verschillende groottes, zijn gelegen in het Oosten van County Clare. Het dichts bijzijnde meertje ligt op 30 minuten rijafstand van Killaloe.

Een schitterend gebied in een vrijwel ongerepte natuur en vredig landschap. Zelfs de tocht er naar toe maakt het al de moeite waard daar u zult genieten van de omgeving tijdens de rit.

Elk water heeft zijn eigen wild, natuurlijke charme en bijzondere kenmerken die van een hele dag op het water slechts een korte tijd lijken te maken. Het gebied is het meest populair voor snoek en coarse fish. Wat de snoek aangaat kunt u vaak meer aantallen vangen en ook zeker een metersnoek verwachten.

Wij brengen u met boot en al naar een meertje van keuze, mits toegankelijk uiteraard.

Naast het vissen op Lough Derg met een visboot kunt u ook kiezen om een dagje of meerdere dagen op één van deze meertjes te gaan vissen waar ik u dan met boot en al afzet. Ik geef dan natuurlijk advies en bespreken we de keuze van het meer vooraf.

Tevens kunt u mij ook inhuren om er die dag bij te blijven als visgids, want sommige meertjes lijken klein maar zijn het absoluut niet.

Voor het afzetten en er eventueel als visgids bij blijven kost het wel wat extra die dag op het arrangement dat u al gekozen heeft maar zal absoluut de moeite waard zijn.

Vraag even naar de prijzen in uw boekingsfase.

East Clare Lakes, excellent voor Bellyboaten.

Er liggen veel meertjes die niet over een trailerhelling beschikken dus amper bevist worden en daarom uitermate geschikt zijn voor het vissen met een bellyboat.

Uiteraard zijn er ook meertjes die wel een trailerhelling hebben en toch zeer geschikt zijn voor de bellyboat daar je er nauwlijks of geen bootjes tegen zult komen omdat de keuze aan meertjes zo groot is.

Vaak liggen de meertjes ook goed beschut zodat er met iets meer wind gewoon door gevist kan worden. Een bellyboat vakantie is echt een avontuur op zich en een superbelevenis dat beloof ik u.

Prijzen voor een bellyboot arrangement.